Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Vanaf heden gratis verzending vanaf € 75,- (Voorheen € 100,-) 

Kenzo Homme

Een eau de toilette moet verkoelen maar vooral een aroma zijn die bij u past. Kenzo Homme heeft een scala aan eau de toilettes voor elke man. 

Meer informatie
Kenzo Homme

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Van subtiel tot sensueel, elegant tot energiek, voor elk type man is er een mooi parfum. Christian Mathieu, de man achter Kenzo Homme heeft bovendien een bijpassende flacon ontworpen die in geen enkele badkamer misstaat!

Kenzo Homme Night

Voor de jager en de verleider komt Kenzo met Kenzo Homme Night. Deze geur is speels, energiek en een tikje intrigerend. Met de verleidelijke geur van dit parfum bent u goed voorbereid in elke situatie. Kenzo Homme Night is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Het wordt geleverd in een flacon met een mysterieus nachtblauw design.  

Kenzo Homme Sport

Sport en lichaamsgeur zijn nauw met elkaar verbonden. Wat u niet hindert op het veld, valt u wel op als u erbuiten staat. Kenzo Homme Sport heeft gelukkig de oplossing! Met de houtachtige geur van Kenzo Homme Sport versterkt met een vleugje citroen, voelt u zich in een mum van tijd weer helemaal fris!

Kenzo Pour Homme

Wie liever een subtiele geur heeft, kan terecht bij de parfums van de Kenzo Pour Homme lijn. Deze eau de toilette heeft een houtachtige geur die niet overheerst, maar wel zeer veelzijdig is. Deze traditionele, charmante geur past bij elke man. Kenzo Pour Homme en onze andere eau de toilettes zijn eenvoudig online te bestellen bij ParfumCenter.nl. Als u voor 18.00 bestelt, hebt u uw parfum al de volgende dag in huis!