Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Boucheron Jaïpur Bouquet 100ml Eau de Parfum Spray

Boucheron Jaïpur Bouquet 100ml Eau de Parfum Spray

Normale prijs: € 87,99

Speciale prijs: € 37,95

  • In voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Boucheron Jaïpur Bouquet 100ml Eau de Parfum Spray

Boucheron viert de rijkdom van India met de geur "Jaïpur Bouquet" - India is altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor het huis van Boucheron. Het merk viert de rijkdom van dit land met de lancering van Jaïpur Bouquet.
De geur van Boucheron presenteert zich in de vorm van een renaissance, want Jaïpur, de hoofdstad van Rajasthan, heeft in de jaren 90 zijn naam al aan een vorig parfum van het huis gegeven. Het inspireerde ook een van de meest iconische armbanden van het merk.

Een olfactorische reis door India, een geur om te ontdekken.
Voor de ontwikkeling van dit parfum, geïnspireerd op de edelstenen, bloemen en kleuren van deze staat in het noordoosten van India, heeft het merk parfumeur Maurice Roucel ingeschakeld. Hij liet zich inspireren door zijn eigen reis naar het land en creéerde een houtachtige florale compositie die de lichtheid en frisheid naar voren brengt.

Jaïpur Bouquet: een uitnodiging om te reizen

De oosterse florale geur opent met noten van mangobladeren, ceder en grapefruit, verrijkt met geuren van rozen, lis en jasmijnblaadjes. Jaïpur Bouquet wordt onderstreept door sandelhout, kasjmier en patchoeli-essence.

Top : grapefruit, mango en ceder
Hart : rozen, lis en Sambac jasmijn
Basis : sandelhout, kasjmier-hout en patchoeli
Meer informatie