Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme Idôle Nectar 25ml eau de parfum spray

Lancôme Idôle Nectar 25ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 72,05

Speciale prijs: € 46,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 25 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lancôme Idôle Nectar 25ml eau de parfum spray

Lancôme Idôle Nectar, de eerste gourmand geur van Lancôme.
Ontdek het kenmerkende eau de parfum van Idôle, nu verpakt in een verslavend, verrukkelijk popcornakkoord. Een geur voor vrouwen die niet alleen om verandering vragen: zij zijn de verandering.

HET VERHAAL: Idôle L'Eau de Parfum Nectar, een vrouwengeur als een wake-up call voor verandering, van een generatie multi-activistische vrouwen. Ze staan ​​sterk voor wat zij als individuen geloven en initiëren gezamenlijk een verandering voor een betere toekomst. Terwijl ze zich verenigen, bewegen ze zich eensgezind. Better me, better world : de Idôles beginnen een onstuitbare beweging.

DE FLACON: Onze nieuwe krachttotem belichaamt verandering in een fles. Van de kern van de fles tot aan de randen drukken gloeiende kleuren de vastberadenheid en het optimisme uit van een generatie die de wereld wil veranderen. Een impactvolle fles die de codes van luxe activeert met een holografisch effect op zijn halo. Krachtig, in de maak, met een perzik toon. De fles gemaakt van gerecycled glas.

DE GEUR: L'Eau de Parfum Nectar, onze eerste verslavende gourmandgeur, geformuleerd met een bloemige explosie. Een unieke geur die verslavend werkt. Verfrissend bloemig met zijn gepofte roos, maar toch gourmand met het popcornakkoord. Deze geur is daarnaast verrijkt met duurzaam vergkregen Isparta Rose en Bourbon Vanilla. Een Eau de Parfum die uitbarst in een onmiddellijke explosie van verslaving.

Top:Grasse Roos, Roos en Turkse roos
Hart:Karamel en Popcorn
Basis:Vanille.
Meer informatie