Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lanvin Éclat de Nuit 100ml eau de parfum spray

Lanvin Éclat de Nuit 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 86,00

Speciale prijs: € 39,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lanvin Éclat de Nuit 100ml eau de parfum spray

Of het nu om mode of parfum gaat, Lanvin heeft de gave om vrouwelijkheid te sublimeren. Een van de beroemdste creaties, het parfum Eclat d'Arpège, is een legende die niet uit de mode raakt en die voor altijd in de geschiedenis van de mooiste vrouwelijke parfums zal blijven. In deze geest heeft Lanvin besloten om de natuurlijke uitstraling van vrouwen opnieuw in de belangstelling te brengen, met de focus op zijn nieuwste creatie uit 2018: Éclat de Nuit, een florale, fruitige gourmand geur voor vrouwen.

Eclat de Nuit; een sensuele en magische geur

Waar Eclat de Fleurs een frisse en spontane lente-geur is, is Eclat de Nuit donkerder en mysterieuzer. Het is alsof de Lanvin-vrouw plotseling volwassen werd en haar vroegere onbezorgdheid achterliet ten gunste van een assertiever charisma en meer bevredigende sensualiteit. Eclat de Nuit is voor alle vrouwen met een verleidelijk temperament en die zich van hun sterke punten bewust zijn.
Éclat de Nuit is een zéér elegante en verfijnde geur. Bloemen zijn alomtegenwoordig in de compositie om vrouwelijkheid te benadrukken. De onschuld uit het verleden heeft plaatsgemaakt voor een grotere duurzaamheid. De charmante geur van Eclat de Fleurs is nu geladen met mysterie.
Eclat de Nuit heeft een ​​floraal hart. Het is vanaf het begin heel helder, sprankelend en fris, dankzij het trio van citroen, zwarte bessen en rode appel. De basis is donkerder, en materialiseerde het hele mysterie van de nieuwe schepping van Lanvin, een delicate geur van sensualiteit achterlatend.

Top : citroen, zwarte bes en rode appel
Hart : Koningin van de nacht. jasmijn, fresia, oranjebloesem
Basis : sandelhout, vanille en praliné
Meer informatie