Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Cool Water Woman

Wie Davidoff Cool Water Woman voor het eerst ruikt, denkt meteen aan helder water. Voor wie de voorkeur geeft aan een verfrissend en verkwikkend aroma, heeft met dit parfum een juiste keuze gemaakt!

Meer informatie
Cool Water Woman

De parfumeur Pierre Bourdon heeft Davidoff Cool Water Woman samengesteld met waarden als rust, sensualiteit en energie in zijn achterhoofd. Ingrediënten als citrus, zwarte bes, roos, jasmijn en musk geven dit parfum haar bijzondere aroma.

Davidoff Cool Water Woman 100 ml

Dit aroma van Davidoff wordt in meerdere formaten aangeboden. De Davidoff Cool Water Woman 100 ml is het grootste formaat parfum in ons assortiment. Deze gunstig geprijsde flacon is prachtig vormgegeven in blauwdoorschijnend glas en een bodem in de vorm van een opspattende druppel water. Een design dat op geen enkele toilettafel zal misstaan!

Davidoff Cool Water Woman aanbieding

Maak gebruik van onze Davidoff Cool Water Woman aanbieding en maak kennis met dit bijzondere parfum tegen een bijzonder scherpe prijs! U bestelt al onze parfums eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle, verzekerde verzending zodat u uw aanwinst vlot in huis hebt. Wilt u ook uw partner of goede vriend kennis laten maken met Davidoff? Bekijk dan ook het sportieve Davidoff Champion of de mannelijke tegenhanger van Davidoff Cool Water Woman Davidoff Cool Water Man!