Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancome Hypnose

Hypnose is een zonnige houtachtige, oriëntaalse damesgeur met gourmand nuances. Het is een betoverend parfum voor een vrouw die weet hoe ze haar charmes kan gebruiken.

Na de zwoele, houtachtige vanille verleiding van Hypnôse, was Lancôme voor Hypnôse Senses op zoek naar 'een parfum met een speelse sensualiteit, een hymne aan de lichtheid van het bestaan​​'. Hypnôse Senses kondigt warme, zomerse dagen aan, met chypre akkoorden die harmonisch in balans zijn met een weelderig bloemenboeket, het accentueert natuurlijke aroma's, de rust en het ontsnappen aan de stad.

Meer informatie
Hypnose

Het mysterieuze Lancome Hypnose is verkrijgbaar in verschillende formaten als eau de parfum en eau de toilettes. Het parfum zit in een flacon welke het betoverende en verleidelijke karakter van het parfum weerspiegelt. Hypnose is één van de populairste parfums van Lancome en in 2009 heeft Lancome ook Hypnose Senses gelanceerd. Koop uw favoriete parfum voordelig en snel online in onze webshop en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje(s).