Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jil Sander Sun Shake 100ml eau de toilette spray

Jil Sander Sun Shake 100ml eau de toilette spray

Zomergeur 2016

Normale prijs: € 49,00

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Jil Sander
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Jil Sander Sun Shake 100ml eau de toilette spray

Voor de komende zomer van 2016 lanceerde Jil Sander haar jaarlijkse gelimiteerde uitgaven van de oorspronkelijke parfums Sun (1989) en Sun Men (2002). De twee nieuwe parfums zijn Sun Shake en Sun Fizz, met de boodschap dat "de zomer niet alleen een seizoen is, maar ook een gemoedstoestand- genieten van het hier en nu ".

Sun Shake; een fris, vrolijk en opgewekt parfum


Sun Shake is, in overeenstemming met de moderne visie van Jil Sander, de eerste gepatenteerde bi-fase parfum technologie - een innovatie die op subtiele wijze de tropische kleuren van het parfum combineert door de parfumfles te schudden.
De compositie is aangekondigd als een oosterse - floraal - fruitige, ontwikkeld door de parfumeur Nathalie Lorson. Het opent met heldere citrus accenten van bergamot, mandarijn en citroenschil. Roze grapefruit maakt met frangipani bloemen en lotus een sensuele cocktail in het hart. De basis bestaat uit heliotroop, musk en kostbare houtsoorten die de zonsondergang symboliseren. Sun Shake is een fris, vrolijk en opgewekt parfum dat het hele jaar door de sfeer van de zomer brengt.

Top : Bergamot Mandarijn Citroen Schil
Hart : Frangipani, Roze Grapefruit, Lotus
Basis : Heliotroop, Musk, Houtachtige Noten
Meer informatie