Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lalique Noir Premier Rose Royale 100ml eau de parfum spray

Lalique Noir Premier Rose Royale 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 220,00

Speciale prijs: € 104,95

  • In voorraad

  • U bespaart 52%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lalique Noir Premier Rose Royale 100ml eau de parfum spray

De Noir Premier collectie van Lalique omvat 6 geuren met een tijdloos karakter en creëert de brug tussen het verleden en het heden. Hun namen zijn: Elegance Animale, Fleur Universelle, Fruits du Mouvement, Rose Royale, Sculpteur d`Epices en Terres Aromatiques. Naast de naam, heeft elke geur een voor Lalique's geschiedenis cruciaal jaartal.
Deze creaties onthullen opmerkelijke facetten van olfactieve families met een tijdloos allure. In 1935 opende René Lalique zijn nieuwe boetiek op 11 rue Royale in Parijs. Een geanimeerde omgeving gevoed door het verleden, maar naar de toekomst kijkend.
Rose Royale versterkt de fruitige facetten van roos absolue door het met perzik en osmanthus aan te vullen.
Lalique introduceert de roos, de koningin der bloemen. Osmanthus, de kleine oranje-getinte bloem met symbolische betekenis in China, laat een complexe en elegante geur vrij, die zich samenvoegt met abrikozen-nectar en zich vermengt met poederachtig viooltje en fluweelachtige musk. Deze oneindig vrouwelijk en tactiele ingrediënten worden begroet met een vleugje musk, terwijl het subtiele leerachtige facet van het osmanthus absolue fuseert met een sensueel kasjmier hout.

De geuren uit de Premier Noir Collectie zitten in een zeer luxe zwarte lakdoos.
Meer informatie