Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancôme La Vie Est Belle L'Eveil 50ml Eau de Parfum Spray Limited Edition

Lancôme La Vie Est Belle L'Eveil 50ml Eau de Parfum Spray Limited Edition

Normale prijs: € 122,00

Speciale prijs: € 85,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lancôme La Vie Est Belle L'Eveil 50ml Eau de Parfum Spray Limited Edition

DE ICONISCHE GEUR VAN GELUK
Veel meer dan een geur draagt La Vie Est Belle een universele en eeuwige boodschap uit. Een krachtige uitspraak, als een tijdloze waarheid.
Met La Vie Est Belle biedt Lancôme een resoluut eigentijdse visie op geluk. Het is een visie van geluk verankerd in het hier en nu, binnen ons bereik. Meer dan ooit een uitnodiging om dit geluk te grijpen door van elk moment een uniek moment te maken.

DE EERSTE GOURMAND IRIS
La Vie Est Belle Eau de Parfum is de eerste Iris Gourmand die exclusief voor Lancôme is gecreëerd door drie van Frankrijks grootste parfumeurs. Een geur met een tijdloos spoor en een perfecte balans van edele materialen, die de adel van Iris Pallida, de diepte van Patchouli, verslavende Vanille en een uniek gourmandakkoord combineert.

EEN KUNSTEDITIE MET EEN HERVULBARE FLACON
De L'Éveil kunsteditie vindt de vleugels die de iconische La Vie Est Belle flacon sieren opnieuw uit: ze nemen de vorm aan van een omhullende wolk, gemaakt van gerecycleerde plastic vezels. Het glas van de flacon, gedeeltelijk gerecycleerd, is getint met een tint blauw en roze die aan de lucht doet denken.

Lancôme zet zich in voor meer verantwoorde luxe. De flacon van La Vie Est Belle eau de parfum is nu thuis navulbaar, dankzij de nieuwe Refill. Kiezen voor de navulling = -50% glas, -46% plastic, -46% karton* Een eenvoudig gebaar, voor jezelf en voor de planeet.

OLFACTORISCHE NOTEN
Ontdek La Vie Est Belle, de iconische geur van Lancôme:
Top : Iris Pallida, Gourmand Akkoord
Hart : Oranjebloesem & Jasmijn Sambac Absolue
Basis : Vanille, Hart essence van Patchouli

WAT HET VERSCHIL MAAKT
De fijnste materialen die in het eau de parfum worden gebruikt zijn afkomstig van duurzame en ondersteunende bronnen, zoals Patchouli uit Bali. Het florale materiaal dat symbool staat voor La Vie Est Belle, Pallida Irisboter, wordt geteeld en geoogst in Frankrijk.

* Vergelijking tussen 1 hervulbare 50ml flacon + 1 navulling 100ml, en 3 niet hervulbare 50ml flacons.
Meer informatie