Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Bvlgari Jasmin Noir

Alle finesses van Oosterse sensualiteit komen tot leven in het geurenboeket van Bvlgari Jasmin Noir. Het hart van jasmijn met een hint van amandel zorgt voor een lichtzoetig bloemrijk geheel. Dit wordt in de topnoten aangevuld met de verfrissende koelte van groen sap en gardenia bloemblaadjes. De mysterieuze basis met aroma’s van kostbare houtsoorten en tonkaboon verleent Bvlgari Jasmin Noir een sensueel karakter. Daarmee is dit het ultieme geurtje voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw.

Meer informatie
Jasmin Noir

Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum

Het aura van mysterie en sensualiteit omgeeft u langere tijd als uBvlgari Jasmin Noir eau de parfum aanbrengt. Als u deze zijdezachte verleiding nog meer wilt benadrukken, kunt u ook kiezen voor de bodylotion uit het ruime assortiment van ParfumCenter. Deze hult uw hele lichaam in een verfrissende geursensatie, waarmee u menig hart verovert. Als u gecharmeerd bent van florale geuren, kunt u hiermee ook romantischere wegen inslaan. Bvlgari Rose Esssentielle kan zonder meer wedijveren met de pure verleiding van Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum. U ontdekt alle kanten van uw vrouwelijkheid met heerlijke Bvlgari geuren van ParfumCenter. Wij leveren elke geursensatie in de originele designverpakking.

Bvlgari Jasmin Noir goedkoop

Subtiele parfum bestelt u in onze webwinkel uiterst voordelig. Bij ons kunt u Bvlgari Jasmin Noir goedkoop bestellen als onderdeel van een speciale voordeelset.  Deze bestaat uit een 100 ml flacon die aangevuld wordt met twee kleinere flacons van respectievelijk 25 en 15 ml eau de parfum. De bijgeleverde showergel en boylotion maken de geurverrassing van Bvlgari Jasmin Noir goedkoop compleet. Met het ruime Bvlgari assortiment van ParfumCenter brengt u een nieuwe geurenuniversum tot stand. Verken ook de vele ander gezichten van het exotische Bvlgari Omnia. Deze is in onze online winkel in de meest uiteenlopende varianten verkrijgbaar. U bestelt voordelig en profiteert van een snelle en verzekerde verzending.