Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Goldea

De warmte en de lichtheid van de zon vormen de inspiratie van Bvlgari Goldea. Dit frivole eau de parfum is zowel bedwelmend sensueel als aangenaam hartverwarmend. Bvlgari Goldea ademt een zwoele sfeer van musk, amber en patchouli. Het hart van Ylang-ylang en jasmijn weerspiegelt de vrouwelijke zachtheid. Deze wordt in de topnoot versterkt met oranjebloesem en aangevuld met verfrissende hinten van framboos en bergamot. Zo wordt een delicaat evenwicht bereikt dat de helderheid van een zomerse dag in herinnering brengt.

Meer informatie
Goldea

15 artikel(en)

Bvlgari Goldea parfum

Binnen het ruime assortiment van ParfumCenter heeft het Bylgari Goldea parfum een vaste plaats verworven. Deze aansprekende geurlijn dankt zijn naam aan de godin van de schoonheid en de zon. Dit vindt u terug in de fluwelen glans van de flacon. De voortdurend aanwezige zweem van musk verbeeldt zomerwarmte, terwijl oranjebloesem en framboos aan een licht zomers briesje doen denken.  Naast Bvlgari Goldea parfum vindt u bij ParfumCenter vele andere Bvlgari geurcollecties, zoals onder meer het mysterieuze Bvlgari Jasmin Noir. Zo creëert u moeiteloos het effect dat het beste bij uw vrouwelijkheid aansluit.                

Bvlgari Goldea aanbieding        

Exclusieve geurtjes voor scherpe prijzen vindt u online bij ParfumCenter. Voor een prachtige Bylgari Goldea aanbieding bent u bij ons aan het juiste adres. Dit eau de parfum is bij ons ook verkrijgbaar in de vorm van showergel en bodymilk. Daarmee versterkt u voordelig  een unieke geurervaring die menig hart verblijdt. ParfumCenter zorgt bovendien standaard voor een snelle levering van uw Bvlgari Goldea aanbieding. Wilt u verder ontdekken wat wij in huis hebben? Dan kunnen wij u ook Bvlgari BLV II ten zeerste aanraden.  Ook deze geur is verfrissend en op en top vrouwelijk. In onze webwinkel bestelt u voordelig!