Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Bvlgari Mon Jasmin Noir

Mon Jasmin Noir is een verleidelijk geurend juweel met een verslavende florale compositie, gevangen in een werkelijk schitterende flacon. Arabische Jasmijnbloemen staan centraal in dit florale muskus-en houtachtige parfum van Bvlgari dat in 2011 werd gelanceerd.

Bvlgari Mon Jasmin Noir L' eau Exquise is de opvolgster van Mon Jasmin Noir. Het parfum is fris en luchtig, ontworpen voor de lente en werd.

Mon Jasmin Noir L'Elixir is een oosters floraal parfum voor vrouwen en werd in 2012 gelanceerd.

Meer informatie
Mon Jasmin Noir
Mon Jasmin Noir voor dames van Bvlgari is als eau de parfum in verschillende uitvoeringen te koop en altijd voordelig geprijsd in onze online parfumerie. Het parfum zit in een fraaie flacon afgewerkt met een sierlijke strik. Naast Mon Jasmin Noir eau de parfum vindt u bij ons ook een voedende bodylotion en luxe showergel van Mon Jasmin Noir. In de fraaie geschenkset van Mon Jasmin Noir zit het parfum en de huidverzorgingsproducten voor een complete huidverzorging met een gevoel van luxe.