Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Carolina Herrera Femme

Deze geur is de essentie van Carolina Herrera's stijl,het is de belichaming van elegantie en vrouwelijkheid, aanbevolen voor dagelijks gebruik. De stijl van Carolina Herrera is aanwezig in elke noot: frisse florale akkoorden met fruitige, groene topnoten, elegant en verfijnd jasmijn en tuberoos in het midden en een basis van zacht hout en warm amber. De geur werd in 1998 uitgebracht. Meer informatie
Femme

Carolina Herrera Femme is verkrijgbaar als eau de parfum en als eau de toilette. Het originele parfum is in diverse formaten te koop en is in onze webshop altijd voordelig geprijsd. Bijzonder is de miniaturen set van Carolina Herrera voor vrouwen. Hierin vindt u naast Carolina Herrera Femme nog vele andere parfums van Carolina Herrera voor een nieuwe geur keer op keer. Naast ons assortiment Carolina Herrera parfums voor vrouwen vindt u bij ons ook een ruim assortiment Carolina Herrera parfums voor heren.