Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Issey Miyake Pleats Please

Pleats Please is een sprankelende en vrolijke geur voor vrouwen die van het leven genieten, optimistisch van aard zijn en vol energie zitten. De top van de geur is nashipeer, een zoete, Aziatische vrucht, die doet denken aan een kruising tussen een appel en een peer. Bij de geur komen florale aroma’s vrij van lumineuze pioenroos en lathyrus, de vlinderbloem. Bent u op zoek naar een geur waarin plezier en expressie is verwerkt? Dan is Issey Miyake Pleats Please wat voor u!

Meer informatie
Pleats Please

Issey Miyake Pleats Please parfum

De elegantie van cederhout en patchouli in combinatie met een crème-achtige sensuele vanille vormt de basis van het Issey Miyake Pleats Please parfum. Pleats Please is ook een modecollectie van Issey Miyake. Deze collectie staat bekend om de geplooide materialen in heldere kleuren die de beweging van het lichaam volgen. Naast dat het Issey Miyake Pleats Please parfum vrolijkheid uitstraalt, staat het ook voor kleur, beweging en moderniteit.

Issey Miyake Pleats Please 100 ml

Wij bieden u een ruim assortiment aan flacons van het parfum Issey Miyake. De Issey Miyake Pleats Please is in 100 ml of 30 ml bij ons verkrijgbaar. De 30 ml is erg handig wanneer u op zoek bent naar een geur die u gemakkelijk mee kunt nemen en niet veel ruimte inneemt. In ons Issey Miyake dames assortiment vindt u meerdere geuren van Issey Miyake. Bestel de Issey Miyake Pleats Please 100 ml of 30 ml eenvoudig bij ParfumCenter.

Issey Miyake Pleats Please eau de toilette

Wij leveren uitsluitend originele geuren en de geuren worden direct uit voorraad geleverd. De parfums worden voor betaalbare prijzen aangeboden, zo ook de Issey Miyake Pleats Please eau de toilette. Wij pakken de geuren met zorg in en zorgen voor een verzekerde verzending. Bekijk ons ruime aanbod en bestel voordelig de Issey Miyake Pleats Please eau de toilette bij de online parfumerie ParfumCenter!