Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Issey Miyake dames

Mode-ontwerper Issey Miyake werd geboren in Hiroshima, Japan in 1938. Hij studeerde grafische vormgeving aan de Tama Art University in Tokio, en na zijn afstuderen werkte hij in Parijs en New York City. Hij keerde terug naar Tokyo in 1970, en stichtte de Miyake Design Studio op. Issey won de Arts en Philosophy Kyoto-prijs in 2006. Zijn ontwerpen niet alleen invloed op de wereld van de mode, maar ook sport. In 1992 ontwierp hij de geplooide jassen voor het Litouwse team op de Olympische Spelen van Barcelona.

Meer informatie
Issey Miyake dames

31 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

De dames parfums van Isse Miyake zijn elegant en verleiden op elk moment van de dag. De geuren van Issey Miyake zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende formaten en varianten. Zo vindt u van L’eau D’Issey diverse eau de parfums, eau de toilettes en huidverzorgingsproducten. Ons assortiment wordt continu aangevuld en bijgewerkt voor een mooi collectie van klassieke en moderne geuren. Kijk ook eens op onze aanbiedingenpagina hier koopt u originele dames parfums van bekende merken met hoge kortingen.