Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jean Paul Gaultier Classique

Classique eau de toilette is een florale oriëntaalse geur die plezier belooft, gewaagd en zoet ontwaakt het je gevoelens. Jean Paul Gaultier parfums zijn vrijgevig en wellustig, ze laten een elegant geurspoor en een onvergetelijke herinnering achter... Boven alles, zijn het geuren van karakter en verleiding.

Classique Eau de Parfum is een aangenaam zacht floraal parfum, de neus achter deze lichte en elegante geur is Jacques Cavallier.

Classique Intense is een levendige, intensieve, oosterse florale geur, een moderne versie van het uiterst populaire Classique uit 1993.

Meer informatie
Classique

18 artikel(en)

Jean Paul Gaultier Classique is een van de populairste geuren van deze tijd welke door elke vrouw klassiek of modern graag gedragen wordt. In ons assortiment koopt u Jean Paul Gaultier Classique in verschillende formaten altijd voordelig geprijsd. Ook de nieuwste geuren binnen deze lijn, zoals Classique Intense, Classique Betty Boop Eau Fraiche en Classique Essence de Parfum vindt u in onze online parfumerie. De stijlvolle flacon van Jean Paul Gaultier Classique met haar herkenbare vrouwelijke vormen wordt geleverd in een stijlvol blik met een stoer tintje. Verwen uzelf ook eens met een heerlijke bodylotion of showergel van Jean Paul Gaultier Classique.