Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jil Sander Style

Bent u een moderne, onafhankelijke vrouw? Dan is Jil Sander Style de geur die bij u past!

Meer informatie
Style

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Dit parfum heeft een fris aroma met een zweem van elegantie en pit. Het is een vrij recent parfum: Jil Sander Style werd in 2006 gecreëerd door parfumier Bernard Ellena. Dit elegante aroma is niet alleen verwerkt in eau de parfums maar ook in showergels en bodylotion. Deze zijn verkrijgbaar bij Parfumcenter voor een scherpe prijs. De eau de parfums koopt u in de oorspronkelijke, hoekige flacon. De shower gel en bodylotion zijn verpakt in een handige tube.  

Jil Sander Style 50 ml

Overweegt u de aanschaf van Jil Sander Style eau de parfum? Dit aroma is in meerdere formaten te bestellen. De Jil Sander Style 50 ml is voordelig geprijsd en wordt aangeboden in de originele flacon. Deze is strak vormgegeven en heeft een witte kleur met paarse accenten. Het ontwerp maakt dit eau de parfum zondermeer een elegante aanwinst voor uw wastafel. Koopt u Jil Sander Style 50 ml bij Parfumcenter dan zorgen wij voor een snelle, verzegelde verzending.

Jil Sander 30 ml

Geeft u de voorkeur aan een kleinere hoeveelheid eau de parfum? Parfumcenter heeft ook de kleinere Jil Sander Style 30 ml in zijn assortiment. Deze flacon is ook erg geschikt om cadeau te doen! Verras uw echtgenote, partner of uw zakenrelatie eens met het heerlijke Jil Sander Style aroma.
Is Jil Sander Style niet de geur die u zoekt? Probeer dan eens een van de andere verrassende parfums van Jil Sander, zoals het sensuele Jil Sander No 4 of het zomerse Jil Sander Sun.