Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower 50ml eau de parfum spray

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 84,50

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Shiseido Ever Bloom Ginza Flower 50ml eau de parfum spray

Met deze nieuwe interpretatie van Ever Bloom wilde Shiseido de traditionele regels van de olfactorische piramide doorbreken, door een harmonieuze en melodieuze florale geur uit te vinden. Een muzikant zou zeggen dat de geur is gebaseerd op twee eenvoudige, onderscheidende melodieën:
Het “Aanwezigheid-” Akkoord: een zachte verslaving gebouwd rond Oranjebloesem, Gardenia, Wit Amber, Patchouli en Muscenone™, die zijn drager omringt met een onuitwisbaar aura.
Het "Glans" -akkoord: de dampige, groene noten van Cyclamen en Lotus, zo kristallijn en helder, schijnend in al hun glans.

Ever Bloom Ginza Flower; Het aura van moderne en zelfverzekerde vrouwelijkheid

In een regen van etherische bloemblaadjes, vindt EVER BLOOM GINZA FLOWER niet alleen op pure emotie gebaseerde parfumerie, maar ook een nieuwe sensuele frisheid uit - die van een dynamische bloem die een zeldzaam mooie afdruk achterlaat op het lichaam van de vrouw die het draagt.
Ever Bloom Ginza Flower is de visie van een ander, meer eigentijds en futuristisch Japan. Een moderne, intense en sensuele geur, vibrerend als een kloppend hart.

Top : Cyclaam en Lotus
Hart : Oranjebloesem, Gardenia
Basis : Wit Amber, Patchouli en Muscenone™
Meer informatie