Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino Donna Born In Roma Intense 30ml eau de parfum spray

Valentino Donna Born In Roma Intense 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 94,70

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Valentino Donna Born In Roma Intense 30ml eau de parfum spray

Eeuwige stad, tijdloze geur

Donna Born in Roma Intense Eau de Parfum is een magnetische florale ambergeur. Een haute couture damesgeur die vanille en jasmijn in een fascinerende omhelzing duwt om prachtige persoonlijkheden te verheerlijken. De herinterpretatie van de iconische Valentino damesgeur Born in Roma is een eerbetoon aan de Eeuwige Stad en haar zonsondergangen, terwijl het de individualiteit van de draagster benadrukt en met contrasten speelt.
Dit eau de parfum wekt de lust voor een eindeloze nacht waarin je op straat danst in de meest geheime hoekjes van Rome. Het streeft naar een evenwicht tussen tegenstrijdigheden en laat, net als in het echte leven, licht en schaduw regeren.
De olfactorische piramide van de tijdloze ambergeur bestaat uit florale nuances van sensuele, krachtige vanille en lichte jasmijn in de hartnoot, die zich in al hun intensiteit in de basisnoot met warme benzoë combineren tot een onvergetelijke en vrouwelijke geurcombinatie.
De iconische flacon is versierd met de legendarische Valentino-stud. Born in Roma Donna is niet zomaar een damesgeur, dit eau de parfum is een manier van leven. De florale ambergeur voor vrouwen werd in 2023 uitgebracht en is gecreëerd door Amandine Clerc-Marie en Honorine Blanc.

Top : Bourbon Vanille en Amber;
Hart : Jasmijn;
Basis : Benzoë.
Meer informatie