Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream 30ml eau de parfum spray

Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 77,00

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 22%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream 30ml eau de parfum spray

Valentino Beauty is een kleurvol cool couturemerk, romeins in hart en ziel. BORN IN ROMA-geuren zijn op maat gemaakt voor mensen die van hun leven genieten en tegelijkertijd hun erfgoed omarmen.
Born In Roma Yellow Dream is geïnspireerd op de iconische gouden zonsopgang van Rome, bekend als het gouden uur.
In Rome valt het daglicht op straat. De zon schuift door het stadsbeeld. Herinneringen aan de nacht worden een nieuw begin. Verbeeldingen van ons verleden inspireren dromen van morgen. Badend in geel licht, vibreert de eeuwige stad. Born In Roma Yellow Dream viert een nieuw begin, vol leven, hoop en optimisme.
Met Born In Roma Yellow Dream Donna heeft Valentino een florale haute couture-compositie gecreëerd die niet eleganter kan zijn.

Born in Roma Yellow Dream Donna; een stralend boeket bloemen met een frisse twist

De topnoot van de Eau de Parfum is verrassend fris met sprankelende Italiaanse citroen, waarna in het hart een stralend boeket van de fijnste rozen bloeit. Met een schoon en fris musk-akkoord pakt de basis de prelude op een verfijnde manier op en rondt de geur perfect af.
De fraaie flacon is versierd met de iconische Valentino-studs als een eerbetoon aan de architectuur van Rome - want net als de geur werd het modehuis in de Eeuwige Stad geboren. De florale geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Italiaanse Citroen
Hart : Rozen-essence
Basis : Witte Musk.
Meer informatie