Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Intense 50ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 124,00

Speciale prijs: € 79,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Black Opium Intense 50ml eau de parfum spray

Black Opium Intense is het parfum voor de meest rebelse Laurent-vrouwen. Ze is vrij en volgt haar ritme. Tussen traditie en rebellie doet ze alleen waar ze van houdt. Ze is extravagant, rusteloos, een complexe mix van duisternis en licht, vol vrouwelijke sensualiteit, speels en toch onweerstaanbaar serieus. Niets kan haar stoppen. Black Opium Eau de Parfum Intense draagt ​​de aangename intensiteit van diepzwarte koffiebonen, zich verenigend met de beruchte flair van heldere blauwe absint.

Black Opium Intense; volg de roep van de nacht!

Samen met anijs en boysenbessen vormen de gewaagde absintnoten de extravagante, mysterieuze topnoot. In het hart versmelten Sambac jasmijn-Absolue en oranjebloesem tot een sensueel warm en verleidelijk akkoord die in een opvallende maar toch vertrouwde basis glijdt: De iconische Black Opium-noot, het licht florale koffie-akkoord ontmoet een boeiende mix van zoethout, kostbaar sandelhout en romige, zachte vanille.
Krachtiger, gewaagder en sensueler dan ooit tevoren: in haar glinsterende blauwe flacon belichaamt Black Opium Eau de Parfum Intense op een unieke manier de schoonheid en de magie van de nacht. De oosterse vanille geur voor vrouwen werd begin 2019 uitgebracht.

Top : blauwe absint, boysenberry
Hart : Sambac jasmijn, oranjebloesem, zwarte koffie
Basis : sandelhout, zoethout, vanille
Meer informatie