Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National I 100ml eau de parfum spray

Costume National I 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 69,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National I 100ml eau de parfum spray

Sinds haar oorsprong onderscheidt de stijl van CoSTUME NATIONAL zich altijd door haar unieke mix van twee modeculturen die vrij ver van elkaar verwijderd zijn: de Japanse cultuur met zijn minimale en gedeconstrueerde lijnen, en de Italiaanse, wereldberoemd om zijn onberispelijke kleermakers-kwaliteit. Een ongebruikelijke mix die verder is verbeterd door een sterke en herkenbare rock ‘n’ roll attitude.
Deze eclectische stilistische invloeden zijn de inspiratiebron geweest voor een gloednieuw project: nieuwe olfactieve composities vertegenwoordigen de harmonie tussen deze twee verre culturen, die Costume National altijd op een onmiskenbare en onderscheidende manier heeft uitgedrukt, en markeren een keerpunt waar het verleden en de toekomst samenkomen.

Costume National I - de traditie en het karakter van Italië

Geïnspireerd door de Italiaanse cultuur en specifiek door Toscane, viert "I" het meest gerenommeerde en traditionele vakmanschap van deze regio: leder. Nog steeds vervaardigd met behulp van oude technieken, maakt de opmerkelijke kwaliteit het tot een onvergelijkbaar product dat wereldwijd bekend staat.
De kruidige en weelderige topnoten van bergamot, saffraan en tijm herinneren aan de kostbare geuren uit vervlogen tijden. Lavendelolie LMR, geranium en labdanum in het diepe en mysterieuze hart brengen de glorieuze geschiedenis van dit land terug, terwijl omhullende basisnoten van leer, ambroxan en cederhout, met een gedurfde en vastberaden twist, een elegant en onverschrokken karakter onthullen.
I eau de parfum is een olfactieve creatie van de internationaal gerenommeerde parfumeur Julien Rasquinet. Veel van de ingrediënten die in dit parfum zijn gebruikt, zijn afkomstig van het prestigieuze LMR-laboratorium in Grasse, gespecialiseerd in de extractie van natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De lederachtige geur voor vrouwen en mannen werd in 2019 uitgebracht.

Top : Bergamot, Saffraan en Tijm;
Hart : Lavendel, Geranium en Labdanum;
Basis : Leer, Ambroxan en Ceder.
Meer informatie