Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National J 100 ml eau de parfum spray

Costume National J 100 ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 103,00

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National J 100 ml eau de parfum spray

Sinds haar oorsprong onderscheidt de stijl van CoSTUME NATIONAL zich altijd door haar unieke mix van twee modeculturen die vrij ver van elkaar verwijderd zijn: de Japanse cultuur met zijn minimale en gedeconstrueerde lijnen, en de Italiaanse, wereldberoemd om zijn onberispelijke kleermakers-kwaliteit. Een ongebruikelijke mix die verder is verbeterd door een sterke en herkenbare rock ‘n’ roll attitude.
Deze eclectische stilistische invloeden zijn de inspiratiebron geweest voor een gloednieuw project: nieuwe olfactieve composities vertegenwoordigen de harmonie tussen deze twee verre culturen, die Costume National altijd op een onmiskenbare en onderscheidende manier heeft uitgedrukt, en markeren een keerpunt waar het verleden en de toekomst samenkomen.
De twee nieuwe parfums J & I zijn verfijnde creaties gemaakt van voortreffelijke grondstoffen die een intrigerend olfactorisch spoor van oost naar west volgen.

Japan is een fascinerend land met een rijke culturele achtergrond. Gedurende haar duizendjarige geschiedenis zijn opmerkelijke tradities en gewoonten geconsolideerd, die het dagelijks leven sterk kenmerken en de bevolking wereldwijd bekend maken, dankzij hun natuurlijke discretie, kalmte en delicatesse in combinatie met een groot gevoel van nederigheid, waardigheid en morele kracht.

Costume National J - de luminositeit en elegantie van Japan

Geïnspireerd door de Japanse cultuur, belichaamt de nieuwe geur J al deze aspecten. De frisse en sprankelende topnoten van neroli olie LMR, mandarijn en limoen doen denken aan de Japanse creativiteit en roepen tegelijkertijd een fundamentele materie op: water.
Kersenbloesem, oranjebloesem absolue LMR en roos in het stralende hart ontvouwen helderheid, zachtheid en elegantie. De charmante en betoverende basisnoten van kasjmierhout, rijstpoeder en musk herinneren aan de diepte van tradities.
J is een olfactieve creatie van de parfumeur Fanny Bal, veelbelovende leerling van de meesterparfumeur Dominique Ropion. Veel van de ingrediënten die in deze geur zijn gebruikt, zijn afkomstig van het prestigieuze LMR-laboratorium in Grasse, gespecialiseerd in de extractie van natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De florale geur voor vrouwen en mannen werd in 2019 uitgebracht.

Top : neroli olie LMR, mandarijn en limoen
Hart : kersenbloesem, oranjebloesem absolue LMR en roos
Basis : kasjmierhout, rijstpoeder en musk
Meer informatie