Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National So Nude 100ml eau de parfum spray

Costume National So Nude 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 120,00

Speciale prijs: € 74,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National So Nude 100ml eau de parfum spray

Ik ben mijn essentie. Geïnspireerd door het concept van het artistieke naakt als uitdrukking van de menselijke ziel. Naakt is jezelf zijn, vandaag en morgen.
Met haar sterke karakter drukt So Nude de persoonlijkheid van een zelfzekere vrouw uit, die niet bang is om haar essentie te onthullen. Ze is een modern icoon van vrouwelijkheid. Ze drukt haar emoties uit en onthult haar intenties, waardoor ze haar genade en sensualiteit laat zien. Ze is spontaan en authentiek met haar tijdloze allure, zo natuurlijk, zo chique, zo naakt. "Voor mij is naakt de essentie van verleiding en tegelijkertijd de ware jij. Geen grenzen, naakt." Ennio Capasa.
Ennio Capasa en meester parfumeur Dominique Ropion werkten samen om een intrigerend kruidig floraal boeket te creëren. Om het beste resultaat te behalen, werden veel ingrediënten gekozen uit het prestigieuze LMR Laboratorium in Grasse, dat gespecialiseerd is in de winning van natuurlijke grondstoffen van de hoogste kwaliteit.
De geur opent met mysterieuze en kruidige noten van kardemom en komijn, omringd door de delicaatheid van neroli. Een floraal hart van ylang ylang, Damast roos en tuberoos verschijnt plotseling, betoverend vanwege haar elegantie en sensualiteit. Een warme basis van cederhout uit Virginia, patchouli en sandelhout geeft diepte aan de geur. De florale chypre geur voor vrouwen werd in 2012 gelanceerd.

Top : kardemom, komijn en neroli
Hart : ylang ylang, Damast roos en tuberoos
Basis : cederhout, patchouli en sandelhout
Meer informatie