Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Miss Dior 150ml eau de parfum spray

Dior Miss Dior 150ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 203,00

Speciale prijs: € 162,40

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 20%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dior Miss Dior 150ml eau de parfum spray

Miss Dior parfum uit het huis van Dior heeft vele reïncarnaties meegemaakt. In september 2021 kwam de nieuwe Miss Dior Eau de Parfum uit, aangekondigd als de wedergeboorte van deze geur vol liefde en hoop.

Miss Dior Eau de Parfum; als bloemen tot leven komen

Miss Dior Eau de Parfum houdt een boeket bloemen vast dat haast niet kleurrijker en mooier kan zijn. Een olfactorisch millefiori-motief van Dior, waarin de Grasse-roos, pioenroos, iris en lelietje-van-dalen tot leven komen. Een buitengewoon warme, fluweelachtige basis rondt het floraal geurende kunstwerk af: musk, vanille en benzoë, verfijnd met romige tonkaboon en sandelhout, geven de eau de parfum een ​​elegante finish.
Miss Dior Eau de Parfum is versierd met een nieuwe haute couture-strik, gemaakt van poignard-stof met een uniek assortiment bloemen. Onder de flacon is het emblematische motief van Miss Dior in het glas gegraveerd.
De creatie is ondertekend door François Demachy, de in-house parfumeur van Dior. Hij zei dat de roos in deze versie wat kruidiger is en dat hij er fruitige aroma's van abrikoos en perzik aan heeft toegevoegd.
“Al onze zintuigen worden gewekt door de sensualiteit van het nieuwe florale boeket van Miss Dior Eau de Parfum. Het viert de fluweelzachte en sensuele rozen - geaccentueerd door een frisse lelietje-van-dalen en bijtende pioenroos - omhuld door een poederachtige Iris." - François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior.

Top : Iris, Pioenroos en Lelietje-van-dalen;
Hart : Roos, Perzik en Abrikoos;
Basis : Vanille, Tonkaboon, Musk, Benzoë en Sandelhout.
Meer informatie