Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Dolce Rose 50ml eau de toilette spray

Dolce & Gabbana Dolce Rose 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 84,00

Speciale prijs: € 49,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Dolce Rose 50ml eau de toilette spray

Dolce & Gabbana voegt nog een bloem toe aan haar unieke Dolce-boeket en toont de wereld met Dolce Rose een levendig en betoverend facet van de Dolce-Girls. Ze zeggen op een sociale manier wat ze denken, gaan moedig en optimistisch door het leven en laten het straatbeeld schitteren met hun vrouwelijke spontaniteit.
Dolce Rose vangt op olfactorische wijze deze zorgeloze vreugde en weerspiegelt met een krachtig en moedig karakter perfect elke Dolce-Girl.
De door meesterparfumeur Violaine Collas gecreëerde eau de toilette viert de koningin van de bloemen - een toonbeeld van liefde, schoonheid en vrouwelijkheid en het karakteristieke motief in het werk van Dolce & Gabbana.

Dolce Rose; een onweerstaanbaar betoverende compositie

Frisse groene appel verenigt met sappige mandarijn en sprankelende rode bes tot een ​​intens fruitige topnoot. Witte perzik luidt het hart in, gecompleteerd door een zintuigen omringend bloemenboeket van fluweelzachte magnoliabloesems en majestueuze rozen. Twee eigen rozen-noten geven de compositie haar unieke persoonlijkheid: de dauwfrisse helderheid van de essence van de centifolia-roos versmelt met de delicate sensualiteit van rozen-absolue om een ​​onmiskenbare rozengeur te creëren. De intense noot is betoverend omhuld door zachte musk, sandelhout en edele lichte houtachtige noten. Dolce Rose is een onweerstaanbaar betoverende compositie vol energie en levensvreugde.
De zachte rondingen en het elegante vrouwelijke silhouet van de glazen flacon baden in rozenrood, waarin de gelijknamige bloem lijkt te gloeien. De onmiskenbare bloemendop is ook gekleed in een gewaagd rood en onderstreept zo vakkundig de iconische Dolce-Girl en de fascinerende geur.

Top : Rode Aalbes, Essentiële Olie van Mandarijn, Groene Appel.
Hart : Rozen Absolue, Centifolia-essence, Witte Perzik, Magnolia.
Basis : Musk, Sandelhout, Blond Hout.
Meer informatie