Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Laura Biagiotti Roma Rosa 25ml eau de toilette spray

Laura Biagiotti Roma Rosa 25ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 48,00

Speciale prijs: € 24,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 48%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 25 ml
Parfumtype Eau de toilette
Laura Biagiotti Roma Rosa 25ml eau de toilette spray

Roma Eau de Toilette Rosa is opgevat als een zachte streling voor de vrouwelijke ziel die eeuwig verliefd is op liefde. De kleur weerspiegelt de door de tijd vervaagde tinten van de monumenten en palazzo's van de Eeuwige Stad.
Roze - de kleur die schoonheid, tederheid en vrouwelijkheid symboliseert - drukt een gevoel van romantiek en liefde uit. Het roze van pioenen en rozenknoppen doet meteen denken aan die mix van kracht en kwetsbaarheid die de vrouwelijke ziel ontvankelijker maakt voor liefde.

Roma Eau de Toilette Rosa; een zachte streling voor de vrouwelijke ziel

Deze florale-fruitige geur is gebaseerd op drie roze-getinte ingrediënten die hun kleurrijke, levendige persoonlijkheden op verschillende momenten en op verschillende manieren onthullen: wilde bessen, pioenroos en rozenknopjes.
De olfactorische compositie onthult een uitbarsting van vreugde en levendigheid in de hoofdnoten, een cocktail van flirterigheid en sensualiteit in de hartnoten, en een onderscheidende zoetheid die geleidelijk naar voren komt in de basisnoten.
Trouw aan de architectonische vorm van de oorspronkelijke Roma-geur, verschilt de Roma Eau de Toilette Rosa-flacon van kleur en is de verpakking geïnspireerd op de oneindige nuances van het marmer in Rome.

Top : Bergamot en Wilde Bessen
Hart : Roos, Neroli-essence, Jasmijn en Pioenroos
Basis : Vanille, Sandelhout en Gekarameliseerde Musk
Meer informatie