Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nina Ricci Nina Extra Rouge 80ml eau de parfum spray

Nina Ricci Nina Extra Rouge 80ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 98,00

Speciale prijs: € 64,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Parfumtype Eau de parfum
Nina Ricci Nina Extra Rouge 80ml eau de parfum spray

De geest van Nina Rouge, in een intense versie... Nog assertiever, nog gedurfder, de nieuwe geur Nina Extra Rouge van Nina Ricci is niet gourmand: het is extra gourmand.
Neem een ​​hap van de rode appel van de emblematische Nina Ricci-flacon en laat je meevoeren door de pure en romantische charme van de nieuwe Eau de Parfum Nina Extra Rouge van Nina Ricci. Een gourmand en floraal eau de parfum voor hedendaagse prinsessen.
Nina Ricci Extra Rouge Eau de Parfum is een eerbetoon aan de pure en poëtische charme van alle vrije en gedurfde vrouwen.

Nina Extra Rouge; extravagant en moedig

Topnoten vol energie, levendig en stralend, een combinatie van citroen met een fris, bruisend en heerlijk pittig caipirinha-akkoord. Een duo om van te watertanden. De liefdesappel is omhuld met knapperige karamel.
Deze delicatesse is in balans met de gardenia met een zéér delicate touch van de bloemblaadjes. Voor meer rondheid, zachtheid en comfort is cederhout omhuld met witte musk. Een magnetisch en modern slotakkoord.

De flacon heeft de vorm van een appel, de beminnelijke en verboden vrucht, de pure uitdrukking van verleiding, het embleem van liefde en het voor de hand liggende plezier om het verbodene te trotseren. De glazen appel heeft een rode tint als een liefdesappel om Nina's onweerstaanbare trek op te roepen.
Les Belles de Nina - Nina Extra Rouge is een Florale Fruitige Gourmand geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Framboos, Zwarte bes en Grapefruit;
Hart : Thee en Roos;
Basis : Praliné en Vanille.
Meer informatie