Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana pour Femme

Speciale gelegenheden verdienen een bijzonder parfum. Dolce & Gabbana pour Femme is een klassiek eau de parfum met een zacht, vrouwelijk karakter. Dit geurtje uit 2012 is een heruitgave van het oorspronkelijke Dolce & Gabbana pour Femme.

Dolce & Gabbana Intense is een sterke alchemie van geraffineerde en sterk verslavende contrasten."Diep in de ziel van de Dolce & Gabbana vrouw ligt een sterke kracht: een kracht en passie die wellustig is in haar intensiteit. De momenten waarop deze kracht ontwaakt, zijn de momenten voor Intense eau de parfum."

Meer informatie
Pour Femme

De topnoten van onder andere framboos en mandarijn geven het parfum een fruitig aroma, terwijl oranjebloesem, jasmijn en heliotroop zorgen voor florale accenten. Alle componenten geven Dolce & Gabbana pour Femme een zoete, zachte uitstraling.

Dolce & Gabbana pour Femme parfum

Dolce & Gabbana pour Femme parfum is bij uitstek geschikt voor de avonduren of speciale gelegenheden zoals een diner voor twee of een avond in het theater. Het klassieke karakter van dit eau de parfum maakt het een aanwinst voor de kaptafel van elke vrouw.
Zoekt u een parfum dat wat frisser is dan Dolce & Gabbana pour Femme parfum? In onze collectie van Dolce & Gabbana hebben we ook eau de toilette voor meer alledaags gebruik. Probeer bijvoorbeeld eens onze Dolce & Gabbana Light Blue, een luchtig, sprankelend aroma.

Dolce & Gabbana pour Femme 50 ml

In ons assortiment vindt u verschillende flacons, bijvoorbeeld Dolce & Gabbana pour Femme 50 ml. Het parfum wordt aangeboden in een rozekleurige, hoekige flacon met een dop van goud en kastanjebruin. Naast Dolce & Gabbana pour Femme vindt u bij ParfumCenter ook Dolce & Gabbana pour Homme. Dit is de mannelijke editie van dit bijzondere parfum, leuk om cadeau te geven aan uw partner of aan een liefhebber van goede parfums!
Bestelt u Dolce & Gabbana pour Femme 50 ml of een van onze andere parfums dan kunt u rekenen op een snelle en verzekerde verzending.