Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Femme

Het is een groot succes als een parfumeur er in slaagt om de essentie van een vrouw in een geur te vatten. Hugo Boss Femme mag hiervoor de felicitaties in ontvangst nemen. Dit eau de parfum heeft zowel een romantisch als een vrolijk en opgewekt karakter. De licht fruitige openingsnoot van Hugo Boss Femme wordt op sublieme wijze versterkt met amber in de basis en lelie, jasmijn en Bulgaarse roos in het hart. Deze optimistische geur is heerlijk voor dagelijks gebruik en een feest om cadeau te doen.

Meer informatie
Femme

Hugo Boss Femme parfum

Bij een luxe geur hoort een passende presentatie in een chique flacon. Deze heeft bij het Hugo Boss Femme parfum een sprankelend design waarin vrouwelijke eenvoud, romantiek en een vleugje complexiteit samenkomen. Zodra de eerste aroma’s vervluchtigd zijn, openbaart zich een intense hint van abrikoos, amber en de geurige essentie van citroenhout. Naast het Hugo Boss Femme parfum vindt u in het ruime assortiment van ParfumCenter ook andere optimistische Hugo Boss dames parfums zoals het zoetfrisse Hugo Boss Ma Vie.

Hugo Boss Femme 75 ml

Geuren die perfect bij u passen bestelt u voordelig in een grote flacon bij Parfumcenter. Hugo Boss Femme in 75 ml formaat leveren wij voordelig in de originele design verpakking. Het parfum wordt geleverd met een handige spray waarmee u de geur gemakkelijk kunt aanbrengen. Wilt u uw geurige sensatie compleet maken? Dan vindt u naast Hugo Boss Femme in 75 ml flacon bij ons ook overheerlijke bodylotions, deodorants en aromatische producten voor een goede huidverzorging.

Hugo Boss Femme 50 ml

Wisselt u af en toe graag van geur? Bestel dan uw Hugo Boss Femme in 50 ml bij ParfumCenter. In ons ruime assortiment Hugo Boss parfum zijn de meeste geuren verkrijgbaar in flacons van meerdere formaten. Wilt u, nadat u overdag uw Hugo Boss Femme parfum uit de 50 ml flacon heeft opgedaan, uitdagend en sensueel het nachtleven verkennen? Dan zal ons Hugo Boss Deep Red parfum u zeker aanspreken. Bekijk ons ruime aanbod en bestel voordelig!