Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chopard Brilliant Wish 30ml eau de parfum spray

Chopard Brilliant Wish 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 42,00

Speciale prijs: € 17,95

  • In voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Chopard Brilliant Wish 30ml eau de parfum spray

"Magisch universum onthult de elegantie van de vrouw en de eindeloze gloed. Zo'n vrouw verdient een uniek juweel. Een juweel van tijdloze schoonheid. Een diamant. Een parfum. Wish ..."
Beroemde juweliers van het huis van Chopard werden geïnspireerd door diamant en presenteerden in 1999 de eerste Wish-editie. Het werd in een prachtige diamantvormige flacon gegoten en werd een klassieker onder houtachtige gourmand parfums voor vrouwen die Chopard's stijl leuk vinden en waarderen.
Na de eerste Wish-editie werden vier andere versies gelanceerd: Wish Pure, Wish Pink Diamond, Wish Turquoise Diamond en Wish Magical Nights.
De nieuwste editie, Brilliant Wish, is zelfs nog waardevoller, omdat de compositie de waarde van briljant en haar glans herinterpreteert, terwijl een andere wens wordt vervuld voor vrouwen die genieten van de magie, de sprankelende compositie en het aura van de geur die vrouwelijkheid en elegantie benadrukt.
De compositie biedt een mix van ster jasmijn en fruitige noten omringd door roze peper. Fluweelachtige noten zijn verzacht met sensuele akkoorden van amber en hout.
Meer informatie

Vergelijkbare producten