Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Flower L'Absolue 50ml eau de parfum spray

Kenzo Flower L'Absolue 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 108,80

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Kenzo Flower L'Absolue 50ml eau de parfum spray

Een verfijnde en boeiende kruidige florale compositie

Ik houd absoluut van bloemen," ~ Kenzo Takada. Klaprozen hebben een kracht. Het nieuwe damesparfum FLOWER BY KENZO L'Absolue laat zien wat dat is. Deze sterke bloem bloeit over de hele wereld, waar de wind ook waait, in een absolute zoektocht naar schoonheid.
Sterk rood kenmerkt de prachtige bloemen van de klaproos, Kenzo Takada's favoriete bloem. Zijn enthousiasme voor bloemen is in deze creatie bijzonder duidelijk. De iconische flacon van de damesgeur FLOWER BY KENZO L'ABSOLUE bevat een verfijnd, verleidelijk floraal Eau de Parfum.
Kruidige noten van kostbare saffraan ontmoeten een verfijnd boeket van aromatische oranjebloesem en Damast roos-absolue. De basis bestaat uit zachte vanille en witte musk, die als duo een onbeschrijfelijke sensualiteit creëeren. FLOWER BY KENZO L'ABSOLUE is een geurig eerbetoon aan een charismatische bloem.
KENZO nodigde Masami Charlotte Lavault, een activistische bloemenkweekster en oprichtster van de eerste bloemenboerderij in Parijs, uit om dit nieuwe parfum voor vrouwen te belichamen. KENZO staat haar bij om haar project te steunen: langzame, low-impact bloementeelt promoten en "ecologie onweerstaanbaar maken"!
Flower by Kenzo L'Absolue is een florale geur voor vrouwen en werd in 2022 uitgebracht. De neus achter deze geur is Alberto Morillas.

Top : Saffraan;
Hart : Damastroos en Oranjebloesem;
Basis : Vanille en Witte Musk.
Meer informatie