Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Kenzo Jungle

Voor de avontuurlijke vrouw is Kenzo Jungle het perfecte eau de parfum. De groene aroma’s van deze subtiele geur roepen de sfeer op van het oerwoud. De koning van de Jungle is in dit geval de olifant, die sierlijk zijn slurf krult bovenop de flacon. De jungle is niet alleen een plek die symbool staat voor gevaar, maar ook voor onverwachte ontmoetingen. Kenzo Jungle is zowel mysterieus als sensueel. Deze unieke geursensatie bestelt u voordelig online bij ParfumCenter!

Meer informatie
Jungle

Kenzo Jungle parfum

U hult zich in een zweem van sensuele ongrijpbaarheid met een Kenzo Jungle parfum. De unieke combinatie van mandarijn, kruidnagel en kardemom in de topnoot laten een onuitwisbare indruk achter. De geurige aroma’s passen bij de moderne vrouw die zelfbewust is en altijd een paar troeven achter de hand heeft. Het Kenzo Jungle parfum is daarnaast een stijlvolle decoratie voor de badkamer. Dit is typerend voor het frisse en energieke imago van een Kenzo dames parfum. Bij ParfumCenter vindt u ook andere exclusieve geuren van dit merk waaronder Kenzo World.

Kenzo Jungle 100 ml

Exclusieve geuren bestelt u bij ParfumCenter voordelig in een grote flacon. Met Kenzo Jungle in 100 ml verpakking kunt u geruime tijd vooruit met uw favoriete geur. Deze licht excentrieke geur is ook verkrijgbaar in een variant voor heren: Kenzo Jungle Pour Homme. In ons ruime assortiment vindt u gemakkelijk het perfecte Kenzo heren parfum om cadeau te doen. In onze webshop kunt u voordelig uw Kenzo Jungle in 100 ml bestellen in combinatie met andere creaties uit ons Kenzo parfum aanbod. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!