Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Calvin Klein CK Be

CK Be is met haar frisse en houtachtige geur perfect om overdag te dragen, voor zowel hem als haar. Deze unisex geur is zowel warm als sensueel door de basis van vanille en amber.

Meer informatie
CK Be

Als u het flesje opent, ruikt u eerst de heerlijke geuren van mandarijn, bergamot, jeneverbes en munt. Daarna volgt het hart van het parfum, deze bestaat uit de aroma’s van  orchidee, lavendel, jasmijn, fresia en een klein vleugje perzik. Deze heerlijke geur nodigt uit om dichterbij te komen!

CK Be eau de toilette

De warme en subtiele CK Be eau de toilette is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Deze heerlijke geur blijft de hele dag om u heen hangen. De CK Be eau de toilette is verkrijgbaar in de verschillende formaten. Zo kunt u de juiste grote kiezen die past bij uw gebruik. Naast de CK Be eau de toilette bieden wij u ook nog de CK Be deodorant aan. Zo kunt u zich helemaal in deze sensuele geur hullen.

CK Be unisex

CK Be unisex is al de tweede unisex geur van Calvin Klein. CK One was het eerste unisex geurtje van Calvin Klein en werd na de lancering gelijk een wereldwijd fenomeen. CK Be unisex doet hier niet voor onder. Het idee achter deze geuren is ‘Wees jezelf’, man en vrouw worden subtiel gecombineerd in dit intieme geurtje. Bent u op zoek naar een bijpassende geur voor hem en haar kijk dan ook eens naar de elegante geuren Obsession en Obsession for men.