Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein CK One

CK One is de eerste unisex geur van Calvin Klein en werd na haar lancering een wereldwijd fenomeen. In dit erotische parfum worden man en vrouw met een provocerende geur gecombineerd.

Ck One Gold is een eerbetoon aan de jeugd, waarbij niets fout kan gaan. Alles wat je aanraakt verandert in goud. Deze creatie van Calvin Klein laat zich niet in traditionele normen dwingen, het combineert de kracht van beide seksen in een unisex geur. Een unieke boeiende, frisse en fruitige, en tegelijkertijd houtachtige compositie die de gouden charme van een stralende jeugd vangt. De houtachtige geur voor vrouwen en mannen werd halverwege 2016 gelanceerd. Meer informatie
CK One

16 artikel(en)

De twee zielen worden hierin samengevoegd tot één. CK One heeft een aromatische citrusgeur die essences bevat van groene thee, amber, ananas, papaja, bergamot en gardemom. Dit is één van de meest succesvolle geuren van Calvin Klein.

CK One Summer

Speciaal voor de zomer is CK One Summer ontwikkeld. Met deze frisse energieke zomerse geur waan jezelf in een exotisch paradijs. Zand, zee, goede muziek en cocktails hebben als inspiratie gediend voor deze limited edition CK One Summer. Wanneer je jezelf met deze parfum benevelt, word je omringd door frisse citrusgeuren en de aquatische geur van spatterende watervaldruppels. Een cocktail van kokoswater, gemalen suiker en ceder vormt de basis van deze parfum.

CK One 200 ml

De populaire CK One 200 ml koop je voordelig bij ParfumCenter. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verzorgende producten als: CK One deodorant spray, showergel of bodylotion. Zo kun je de hele dag naar jouw favoriete geurtje ruiken. CK One 200 ml is niet de enige unisex geur van Calvin Klein. Na het grote succes heeft Calvin Klein een tweede unisex geur ontwikkeld: CK Be. Daarnaast hebben we ook nog een uitgebreid assortiment mannen- en vrouwengeuren van Calvin Klein, bijvoorbeeld het provocerende Downtown voor dames en voor de heren het populaire Eternity for men.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!