Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana The One Woman

Wie van een parfum met een uitnodigend, licht sensueel karakter houdt zit met Dolce & Gabbana The One Woman helemaal goed. Dit bijzondere, warme parfum heeft een samenstelling van florale en fruitige noten.

In 2008 presenteerde Dolce & Gabbana L’eau The One, een frissere editie van het populaire The One uit 2006.

The One Desire werd begin 2013 gelanceerd. Voor de vrouw die zich uniek, mooi en sensueel wil voelen.

In de zomer van 2014 werd The One Collector's Edition gelanceerd, gepresenteerd in robijnrood voor vrouwen, als een symbool van ultieme luxe en koninklijke bruine tinten voor mannen, tijdloze elegantie en luxe vierende.

Met Essence bereikt Dolce & Gabbana's iconische geur The One haar hoogste intensiteit. Deze rijke en geconcentreerde versie combineert eigentijdse fruitige noten met de tijdloze signatuur van witte bloemen, met behoud van de kenmerkende oosterse florale sfeer van The One Eau de Parfum. The One Essence werd in September 2015 gelanceerd.

Meer informatie
The One

De topnoten zijn fruitig met onder andere mandarijn, perzik en lychee. Het hart bestaat uit florale noten als jasmijn, lelietje-van-dalen en witte lelie. De basis van Dolce & Gabbana The One woman bestaat uit accenten van amber, musk en vanille. De The One collectie werd in 2006 geïntroduceerd en is nog steeds een van de populairste vrouwenparfums van Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana The One Woman 50 ml

Dit bijzondere parfum is verkrijgbaar in verschillende edities, zoals de Dolce & Gabbana The One Woman 50 ml. Naast eau de parfum bieden we ook showergel en bodylotion van The One. Een bijzondere uitgave van de Dolce & Gabbana The One Woman 50 ml is de Lace Edition. De flacon van deze gelimiteerde editie is geïnspireerd op kant en sexy lingerie, iets dat duidelijk terugkomt in de vormgeving van deze bijzondere verpakking. In dezelfde The One-lijn van Dolce & Gabbana vindt u ook L'eau The One en The One Desire. Een interessant alternatief voor als u een keer wilt variëren in uw parfum.

Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml

Bent u een liefhebber van dit parfum, dan kunt u ook een grotere flacon overwegen. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld ook een Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml. Dit parfum wordt aangeboden als een goudkleurige vloeistof in een hoekige flacon van helder glas. Ook de dop is goudkleurig. Zowel de verpakking als het parfum stralen elegantie en luxe uit.
Wilt u Dolce & Gabbana The One Woman 75 ml of een van onze andere parfums bestellen? Bij ParfumCenter doet u dat eenvoudig online. Wij verzekeren het parfum bij verzending tegen schade onderweg zodat u uw aankoop snel in topconditie in huis heeft.