Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Premiere

Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een echte diva die zelfverzekerd de rode loper betreedt? Gucci Premiere ademt tot in iedere nuance de betoverende glamour van de filmster. Krachtig, haast aanraakbaar maar toch mysterieus op afstand. Met Gucci Premiere speelt u uw rol in een sensueel spel van aantrekking en afstoting met glans. Bij ParfumCenter bestelt u deze heerlijke geursensatie voordelig online!

Meer informatie
Premiere

Gucci Premiere eau de parfum

Met een krachtige basis van leder- en houtnoten trekt Gucci Premiere eau de parfum de aandacht. Deze geur past bij een elegante geklede zelfbewuste vrouw die graag haar eigen keuzes maakt. Het hart van witte bloemen en musk zorgt voor een vrouwelijke touch, vertederend en zwoel tegelijk. De topnoten van bergamot en oranjebloesem zijn verfrissend en ongedwongen, als een droombeeld dat vervluchtigt. Naas Gucci Premiere eau de parfum heeft ParfumCenter ook een lichtere eau de toilette.

Gucci Premiere eau de parfum 75 ml

Bij ParfumCenter ontdekt u voordelig uw exclusieve geuren online. Gucci premiere eau de parfum 75 ml wordt u gepresenteerd in een goudkleurige flacon. Er hangen een ring en een soort amulet in de vorm van een zegel aan de draaidop: een ware uitnodiging de status van het sterrendom te omarmen. Gucci Premiere eau de parfum in 75 ml formaat bestelt u in onze winkel voor een scherpe prijs in de originele design verpakkingen. In ons ruime assortiment vindt u ook andere aansprekende creaties uit onze Gucci parfum dames collectie. Wij zorgen voor een snelle en verzekerde verzending!