Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Rush 2

Zet je graag hoog in met een verleidelijk sensuele geur? Dan doe je dit op een eigenzinnige manier met het weelderige bloemen boeket van Gucci Rush 2! Deze eau de toilette heeft een kristalheldere structuur. De flora aroma’s zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden en vormen daarbij toch een harmonieus geheel. De groene basis van musk en eikenmos is fris als de ochtenddauw met een licht fruitig accent van zwarte bes. Bij ParfumCenter kunt u Gucci Rush 2 voor een scherpe prijs online bestellen.

Meer informatie
Rush 2

2 artikel(en)

Gucci Rush 2 50ml

Als u eenvoudig uw Gucci Rush 2 in 50 ml of 30 ml variant wilt bestellen bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres. Ons ruime assortiment biedt u bovendien de gelegenheid te variëren met de vele elegante creaties van Gucci parfum dames. Naast Gucci Rush 2 in 50 ml flacon, hebben wij verschillende andere aansprekende geurlijnen voor elk type vrouw. Ook kunt u bij ons eenvoudig de originele Gucci Rush bestellen.

Gucci Rush 2 parfum

ParfumCenter levert uw Gucci Rush 2 parfum in originele verpakking. Wij gaan voorzichtig om met uw bijzondere geurcreaties en zorgen voor een verzekerde verzending. In onze winkel bestelt u Gucci Rush 2 parfum in onze winkel voor de scherpste prijzen. Wij hebben een compleet aanbod parfum en huiverzorgingsproducten die wij uit voorraad kunnen leveren. Bestel eenvoudig online en geniet al binnen enkele dagen van uw eigen exclusieve geursensatie!