Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Flora

Weelderige bloemmotieven zijn een grote inspiratiebron voor de elegante damesmode van Gucci, Gucci Flora is de geur die hier subtiel bij aansluit. Het zijn niet direct de bloemen zelf die u ruikt in deze optimistische florale geur, maar de warme herinnering eraan. De geur is als een elegant zwevende sjaal of jurk. Gucci Flora is dan ook het resultaat van ongekende lef en creativiteit, het is geïnspireerd op de legendarische Gucci sjaal van Vittori Accornero. Missie geslaagd, wat ParfumCenter betreft!

Meer informatie
Flora

Gucci Flora eau de parfum

De jonge Gucci vrouw draagt Gucci Flora eau de parfum met verve, ze is enthousiast en verleidelijk. Dat zit hem in de frisse citrusgeuren die gecombineerd worden met sandelhout. De osmanthusbloemen en de roos in het hart geven het geheel op een subtiele wijze een floraal karakter. Het Gucci Flora eau de parfum is intenser dan de eau de toilette, deze weet uw aandacht op een meer subtiele manier te trekken. Beide varianten zijn echter even feestelijk verpakt!

Gucci Flora 30 ml

Als kennismaking is de Gucci Flora in 30 ml een echte aanrader. U kunt op een voordelige manier de florale pracht van de geur ontdekken. Bent u hier echter al bekend mee, dan is de Gucci Flora 30 ml flacon ook zeer prettig om mee op reis of in de handtas te nemen. Wilt u eens een ander Gucci parfum voor dames proberen? Maar bent u wel fan van mooie bloemen? Dan raad ParfumCenter aan om eens Gucci Bloom te proberen, dit is een heerlijke geur waarmee u zich in een prachtig bloeiende bloementuin waant.

Gucci Flora online

Wanneer u voordelig een floraal parfum voor dames wilt kopen, dan koopt u Gucci Flora online bij ParfumCenter! Via onze webshop bent u zeer voordelig uit. U kunt bovendien vanuit uw eigen huis op elk moment winkelen. Gucci Flora is bij ons online trouwens net zo scherp geprijsd als Gucci Rush. Wellicht een ander aantrekkelijk parfum met bloemrijke aroma’s voor u om te proberen. Deze geur heeft wat meer zoete accenten en is perfect voor de energieke en impulsieve vrouw!