Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Jour

Staat u optimistisch en kalm in het leven? Met het eau de parfum van Hugo Boss Jour zet u deze levenshouding extra kracht bij. Dit exclusieve geurtje kan uitstekend elke dag gedragen geworden. De melange van witte bloemenaroma’s en verfrissende citrusgeuren heeft een verkwikkend effect, zodat u elke dag met een vrolijk gemoed begint. Bij ParfumCenter bestelt u Hugo Boss Jour voordelig online in de originele designflacon.

Meer informatie
Jour

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hugo Boss Jour Pour Femme

De flacon van Hugo Boss Jour Pour Femme heeft een zachte melkwitte kleur. Het design laat zo duidelijk zien dat het hier gaat om een lichtzinnige tegenhanger van het sensuelere Hugo Boss Nuit Pour Femme, de geur van nachtelijke verleiding. De ontluikende dag brengt weer geheel nieuwe verleidingen en vraagt om de frisse start van Hugo Boss Jour Pour Femme. ParfumCenter heeft een brede collectie Hugo Boss parfum. Wilt u af en toe variëren met dromerige aroma’s? Dan is Hugo Boss Ma Vie een aangename aanvulling op uw geurcollectie.

Hugo Boss Jour eau de parfum

Als ambitieuze vrouw met een volle agenda is het een verademing om te beschikken over het Hugo Boss Jour eau de parfum. De aroma’s hebben een aangename lichtheid die u de rest van de dag met u meedraagt. Dit is de geur van optimisme waarmee u gemakkelijk kleinere en grotere hordes neemt. Staat er aan het eind van de dag een belangrijke meeting gepland? Dan kunt u naast Hugo Boss Jour eau de parfum ook het krachtige Hugo Boss Woman bij ParfumCenter bestellen. Succes verzekerd!

Hugo Boss Jour 75 ml

De perfecte geur voor alledaags gebruik bestelt u voordelig in een grote flacon bij ParfumCenter. Hugo Boss Jour 75 ml heeft hetzelfde design als de kleinere verpakkingen, maar is nog scherper geprijsd. Ook andere geurige creaties van het Hugo Boss dames parfum zijn in onze online geurwinkel verkrijgbaar in een groter formaat. Wij hebben niet alleen Hugo Boss Jour 75 ml in ons assortiment maar bijvoorbeeld ook het fruitige Hugo Boss Orange parfum.