Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Vanaf heden gratis verzending vanaf € 75,- (Voorheen € 100,-) 

Hugo Boss Femme

Wat valt er meer op dan een vrouw die smaakvolle kleding met een heerlijke geur weet te combineren? Hugo Boss staat bekend om zijn kleding, maar weet ook welke geuren een vrouw bijzonder maken. 

Meer informatie
Hugo Boss Femme

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Hugo Boss Femme is een vrolijk en sprankelend eau de parfum waarmee u een opvallende verschijning zult zijn! Hugo Boss Femme combineert de geuren van tangerine en zwarte bessen met een vleugje fresia tot een fruitige geur. Hieraan toegevoegd is de geur van jasmijn, lelie en Bulgaarse roos. De fruitige, florale geur wordt tenslotte afgemaakt met een zweem van hout en abrikoos.

Hugo Boss Femme 75 Ml

Het eau de parfum van Hugo Boss femme is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Het wordt aangeboden in een stijlvolle roze doorzichtige flacon in een praktische spray. Hugo Boss femme 75 ml is de grootste flacon die u in ons assortiment aantreft. U heeft met deze flacon een 100% origineel Hugo Boss parfum die ook in een originele verpakking wordt verstuurd.

Hugo Boss Femme 50 Ml

Wilt u Hugo Boss Femme cadeau doen? Bijvoorbeeld aan uw partner, een vriendin of uw zakenrelatie? Kies dan voor de Hugo Boss Femme 50 ml. Met de fraai vormgegeven flacon en de heerlijke, exclusieve geur die het bevat hebt u een prachtig geschenk in handen. En natuurlijk krijgt u het originele Hugo Boss Femme parfum in de oorspronkelijke verpakking!

Hugo Boss Femme 30 Ml

De kleinste hoeveelheid Hugo Boss Femme is onze Hugo Boss Femme 30 ml verpakking. U koopt deze uitvoering voordelig bij ParfumCenter, in de originele verpakking! Uw aankoop kunt u veilig afhandelen met iDeal, Paypal of Creditcard. Bent u ook nieuwsgierig naar onze andere parfums? Bekijk dan ook eens de andere Hugo Boss parfums in onze collectie, bijvoorbeeld de energieke Hugo Boss Orange collectie of de bijzondere Hugo Boss Deep Red.