Eros pour femme

versace

Het ultieme wapen van passie en verleiding is Versace Eros pour Femme. De geur is een bloeiend parfum en staat voor verleiding. Eros is de god van de liefde en de geur is dan ook een uitnodiging voor de hartstocht en het toegeven aan verlangens. Het parfum is een liefdesdrank van verleidelijke, lichte en vrouwelijke geurnoten. Kracht, karakter en charme, dat heeft Versace Eros pour Femme!

versace_eros_pour_femme_parfumcenter_banner

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Versace Eros pour Femme eau de parfum

In de top van Versace Eros pour Femme eau de parfum bevinden zich frisse aroma’s als bergamot, citroen en granaatappel. In het hart bevinden zich pioen, citroenbloesem en jasmijn. Gecombineerd met de basis die bestaat uit sandelhout, houtachtige noten, musk en ambroxan, maakt van Versace Eros pour Femme eau de parfum een ideale geur voor elke vrouw met passie.

Versace Eros pour Femme 50ml

Bent u op zoek naar een geur die heerlijk ruikt en makkelijk mee te nemen is in uw tas? Dan is Versace Eros pour Femme 50ml wat voor u! Het Versace parfum is een liefdesdrank die in 2015 is gelanceerd door het modehuis Versace. Het bedrijf werd in 1978 opgericht door Gianni Versace. De zus van Gianni, Donatella, erfde het merk. Versace Eros pour Femme staat voor een krachtige vrouw, geïnspireerd Donatella zelf.

Versace Eros pour Femme parfum

Bij ParfumCenter worden alle geuren in originele verpakking verzonden. Hierdoor is Versace Eros pour Femme parfum erg geschikt als cadeau aan uw moeder en/of vriendin. Alle bestellingen worden verzekerd verzonden en snel geleverd bij u aan huis. Bestel Versace Eros pour Femme parfum voordelig bij dé online parfumerie ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.