Yellow Diamond

versace

Versace Yellow Diamond is een unieke geur, geïnspireerd op een zeldzaam juweel. Pure sensualiteit, transparantie en licht passen bij dit parfum. Het levendige bloemen parfum is een geur vol vrouwelijkheid. Versace Yellow Diamond geeft u charme, zelfverzekerdheid in harmonie met de glamour van het merk Versace. De flacon straalt luxe en energie uit, zoals de aroma’s van de geur dat ook doen.

versace_yellow_diamond_parfumcenter_banner
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Versace Yellow Diamond eau de parfum

De top van de Versace Yellow Diamond eau de parfum bestaat uit neroli, bergamot, amalfi citroen en peper. Aroma’s als oranjebloesem, waterlelie, fresia en mimosa vormen het hart. In de basis ruikt u musk, guaiac hout en amber. Deze aroma’s gecombineerd maken Versace Yellow Diamond eau de parfum een ware aanrader. Yellow Diamond is er ook in Yellow Diamond Intense versie. Dit parfum geeft het warme gevoel van de zon op uw huid en de geur doet u denken aan een prachtige zonsondergang op een zomeravond.

Versace Yellow Diamond 90 ml

De florale, fruitige Versace Yellow Diamond 90 ml wordt bij ons altijd in originele verpakking geleverd. Dit maakt het parfum ideaal om te geven als cadeau aan uw moeder en/of vriendin. Wij verzekeren onze Versace parfums altijd en u kunt uw bestelling binnen enkele dagen in huis verwachten. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Bestel Versace Yellow Diamond 90 ml voordelig bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.