Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Burberry parfum dames

Het textielpatroon met zwarte, witte en rode strepen heeft modehuis Burberry wereldberoemd gemaakt. De collectie Burberry parfum voor dames borduurt voort op dit thema met heerlijke geuren in een sierlijke designflacon. In de series Brit Women en Brit Woman is de hand van Burberry direct zichtbaar. Naast de vorm is ook de inhoud van een Burberry parfum voor dames bijzonder elegant en geraffineerd. Dankzij het veelzijdige boeket met exclusieve aroma’s voelt u zich op en top vrouwelijk.

Meer informatie
Burberry dames

41 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Burberry Body parfum dames

Mode en design is niet alleen mooi maar ook functioneel. Dat geldt zeker voor Burberry body parfum voor dames. De ranke flacon is zo vormgegeven dat deze gemakkelijk past in een jaszak of een handtas. Zo omgeeft u zichzelf wanneer u wilt in de geurige chypre wolk van het Burberry Body parfum voor dames. Bij ParfumCenter bestelt u deze creatie voordelig in een flacon van 35, 60 of 85 ml. Wilt u dit parfum afwisselen met een klassieker uit onze Burberry Brit collectie? Ook dan kunt u in onze uitgebreide webshop terecht!

Burberry London parfum dames

Wie denkt aan Engeland, denkt aan Britse scherpzinnigheid en gevoel voor stijl. Dit is dan ook het Burberry London parfum voor dames ten voeten uit. De frisse topnoten van roos, mandarijn en kamperfoelie voeren u mee naar een zomerse picknick in Hyde park. Door het design van de flacon in een geruit jasje wordt u uitgenodigd om deze geur met een glimlach te ontdekken. In onze webshop hebben wij naast het Burberry London parfum voor dames ook een eau de parfum met een ander Engels symbool. My Burberry draagt namelijk beleefd een chic vlinderdasje. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering van al uw Burberry parfums.