Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari dames

Zoekt u een geurcreatie met een luxe uitstraling? In Bvlgari parfum gaan het aansprekend stijlvolle design van de verpakking en een unieke geursensatie samen. De verschillende exclusieve geurtjes van dit bijzondere merk geven aandacht aan alle facetten van uw eigen vrouwelijkheid, van zacht, tot uitdagende sensueel of aangenaam verfrissend. ParfumCenter heeft een zeer diverse Bvlgari parfum collectie. Zo maakt u kennis met vele aansprekende parfums zoals Bylgari Jasmin Noir met een groen hart en vele subtiele florale tonen. De satijnen zachtheid maakt het parfum niet alleen teder maar ook sensueel. Deze speciale geurlijn uit onze parfumcollectie is tevens verkrijgbaar als onderdeel van een geurige verzorgingsset. Als u op zoek bent naar variatie kunt u uw hart ophalen met ons brede assortiment Bvlgari parfum.                   

Meer informatie
Bvlgari dames

86 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bvlgari parfum Goldea

De vrolijke lichtheid van invallend zonlicht vormt het overkoepelende thema van Bvlgari parfum Goldea. Musk, amber en patchouli vormen de aangenaam verwarmende basis voor een positief lichtzinnige geursensatie. Jasmijn zorgt voor een aangenaam floraal accent, dat echt nergens overheersend wordt. De frisheid van de zomer indachtig, zijn de geuren van oranjebloesem en framboos als topnoot aan Bvlgari parfum Goldea toegevoegd. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u ook bodylotion en een speciale bodymilk uit de Bvlgari parfum Goldea serie. Daarmee creëert u een complete geursensatie voor lichaam en geest.                    

Bvlgari parfum Omnia

De verre geuren van exotische landen vormen het hoofdthema van onze Bvlgari parfum Omnia collectie. De vorm van twee in elkaar grijpende schakels in combinatie met een typerende kleur komt in vele gedaanten terug. Bvlgari Parfum Omnia is altijd zorgvuldig en subtiel opgebouwd rond een of meerdere inspiratiebronnen: de schittering van amethist en kristal of de oriëntaalse Indiase wereld met kruidige aroma’s met florale motieven. Een van de bijzondere creaties is Bvlgari Omnia Paraiba, gebaseerd op de halfedelsteen paraiba toermalijn. Deze geurig ademt de sfeer van exotische bloemenpracht. Het aroma van bittersinaasappel roept het beeld op van zonovergoten stranden en de helderheid van de zon.  U bestelt Bylgari parfum Omnia voordelig bij ParfumCenter. Wij zorgen voor een snelle levering van uw persoonlijke geursensatie.