Givenchy Play for Her

Play for Her

Play for Her is een sprankelende damesgeur met houtachtige, fruitige aromatische noten. Het straalt geluk en vrijheid en laat een delicate geur op de huid achter.

Play Intense for Her is een opmerkelijk voluptueuze en florale geur, met warme, houtachtige tinten. Een krachtige interpretatie van het oorspronkelijke Play for Her. Stel je een vrouw voor die van nature verleidelijk is en klaar voor de verrassingen van het leven. De originele sprankelende compositie, verleidelijk en verrassend, werd geïntensiveerd om te doen verbazen en te blijven boeien.

Meer informatie

Givenchy Play for Her en Givenchy Play for Her Intense zijn als eau de parfum in verschillende formaten te koop maar online altijd voordelig geprijsd. De parfums zitten in stijlvolle flacons in verschillende kleuren welke het karakter van het parfum weergeven. Naast de Play for Her geuren van Givenchy vindt u in onze online parfumerie nog veel meer topgeuren van Givenchy waaronder Ange ou Demon, Hot Couture en Very Irresistible. Al onze geuren van Givenchy zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.