Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Very Irresistible

Als u op zoek bent naar een moderne aromatische geur dan is Givenchy Very Irresistible de juiste keuze! Dit is een perfecte geur voor zowel overdag als in de avonduren. Dit komt doordat deze geur erg toegankelijk en voor iedereen draagbaar is. Het gezicht van dit parfum is actrice Liv Tyler, een sterke onafhankelijke vrouw met een moderne en tijdloze uitstraling en geeft daardoor een perfecte beeld weer van Givenchy Very Irresistible.

Meer informatie
Very Irresistible

Givenchy Very Irresistible eau de parfum

Door de frisse en energieke geur is Givenchy Very Irresistible eau de parfum erg verrassend en zeer vrouwelijk. De combinatie van anijs, vijf rozen en een zoete nuance maakt dit parfum warm en zonnig tegelijk. Dit onweerstaanbare parfum is perfect voor de zelfverzekerde vrouw die het parfum dagelijks durft te dragen. Bestel nu deze geur en u heeft Givenchy Very Irresistible eau de parfum binnen enkele werkdagen in huis!

Givenchy Very Irresistible eau de toilette

Wilt u er zeker van zijn dat u 100% originele Givenchy Very Irresistible eau de toilette bestelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt uw parfum in de originele verpakking thuisgestuurd, een waar genot om te ontvangen of als cadeau te geven aan uw vrouw, dochter of vriendin. Kunt u zich niet identificeren met Givenchy Very Irresistible eau de toilette, bekijk dan onze mysterieuze geur Givenchy Ange ou Démon.