Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Jean Paul Gaultier dames

Voor Jean Paul Gaultier is een parfum als een tweede huid. Het wikkelt ons in een toegewijd aura en onderstreept je persoonlijkheid. Gaultier parfums hebben een uitermate sterk karakter en zijn zeker allesbehalve conventioneel.

Jean-Paul Gaultier (Arcueil, 24 april 1952) is een Frans modeontwerper en voormalig televisiepresentator. Vanaf 1981 heeft hij zijn naam als 'enfant terrible' van de mode gekregen, toen hij de eerste keer een collectie liet zien in de stijl die we nu van hem gewend zijn: uitdagend, vernieuwend, soms zelfs shockerend.

Meer informatie
Jean Paul Gaultier dames

30 artikel(en)

De damesgeuren van Jean Paul Gaultier geven een gevoel van luxe en stralen vrouwelijkheid uit. Voor ieder moment is er een parfum van Jean Paul Gaultier. Ga voor Gaultier 2 met een oriëntaalse geur voor vrouwen en mannen, voor het glamoureuze Ma Dame voor een avondje uit of kies het sensuele Jean Paul Gaultier Classique, erotisch en verleidelijk. Naast de eau de parfums en eau de toilettes van Jean Paul Gaultier koopt u bij ons ook rijke verzorgingsproducten van Jean Paul Gaultier, voor een stralende en heerlijk ruikende huid. Al onze parfums worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.