Jasmin Noir

bulgari_4

Alle finesses van Oosterse sensualiteit komen tot leven in het geurenboeket van Bvlgari Jasmin Noir. Het hart van jasmijn met een hint van amandel zorgt voor een lichtzoetig bloemrijk geheel. Dit wordt in de topnoten aangevuld met de verfrissende koelte van groen sap en gardenia bloemblaadjes. De mysterieuze basis met aroma’s van kostbare houtsoorten en tonkaboon verleent Bvlgari Jasmin Noir een sensueel karakter. Daarmee is dit het ultieme geurtje voor de verleidelijke, zelfbewust vrouw.

Bvlgari_Jasmin_Noir_Parfumcenter_Banner
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum

Het aura van mysterie en sensualiteit omgeeft je langere tijd als je Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum aanbrengt. Als je deze zijdezachte verleiding nog meer wilt benadrukken, kun je ook kiezen voor de bodylotion uit het ruime assortiment van ParfumCenter. Deze hult jouw hele lichaam in een verfrissende geursensatie, waarmee je menig hart verovert. Als je gecharmeerd bent van florale geuren, kun je hiermee ook romantischere wegen inslaan. Bvlgari Rose Esssentielle kan zonder meer wedijveren met de pure verleiding van Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum. Je ontdekt alle kanten van jouw vrouwelijkheid met heerlijke Bvlgari geuren van ParfumCenter. Wij leveren elke geursensatie in de originele designverpakking.

Bvlgari Jasmin Noir goedkoop

Subtiele parfum bestel je in onze webwinkel uiterst voordelig. Bij ons kun je Bvlgari Jasmin Noir goedkoop bestellen als onderdeel van een speciale voordeelset.  Deze bestaat uit een 100 ml flacon die aangevuld wordt met twee kleinere flacons van respectievelijk 25 en 15 ml eau de parfum. De bijgeleverde showergel en boylotion maken de geurverrassing van Bvlgari Jasmin Noir goedkoop compleet. Met het ruime Bvlgari assortiment van ParfumCenter breng je een nieuwe geurenuniversum tot stand. Verken ook de vele ander gezichten van het exotische Bvlgari Omnia. Deze is in onze online winkel in de meest uiteenlopende varianten verkrijgbaar. Je bestelt voordelig en profiteert van een snelle en verzekerde verzending.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.