Cologne

Verfris en verkwik je zintuigen met Mugler Cologne


Een parfum met traditionele citrusnoten van petitgrain en bergamot, samen met neroli, oranjebloesem en witte musk. Mugler Cologne transformeert op de huid als een toverdrank, met achterlating van een heerlijke geur die de hele dag aanhoudt. Een delicate alchemie van behaaglijke en sensuele noten, een intrigerende maar vertrouwde geur, het ultieme gevoel van frisheid ... Mugler Cologne stimuleert de zintuigen en de sensualiteit.
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thierry Mugler Cologne eau de toilette

Bij ParfumCenter vind u het Thierry Mugler Cologne eau de toilette zeer scherp geprijsd. Naast de oorspronkelijke geur zijn er nog vijf verschillende uitvoeringen. Hiermee kunt u mixen, spelen en zelf creëren. Met de uitbreiding van de vijf nieuwe Thierry Mugler Cologne eau de toilette geuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard zijn ook deze varianten van de Cologne collectie voordelig verkrijgbaar en zowel als Thierry Mugler dames en heren parfum te gebruiken.

Thierry Mugler Cologne parfum

Wees vrij en uzelf met het Thierry Mugler Cologne parfum. Alle geuren in deze collectie hebben als doel om u een onvergetelijke ”out of this world” ervaring te bieden. Eigenlijk is dit meer dan een parfumcollectie wat ParfumCenter betreft. Het is een strijdkreet voor popliefhebbers, trendsetters, plezierzoekers en risiconemers. Draag een Thierry Mugler Cologne parfum en de iconische erfenis van Mugler zal voelbaar zijn! Al zijn de Thierry Mugler parfums A-Men en Alien Man op hun geheel eigen wijze onweerstaanbaar...

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.